Çevik Bir Beni İşten Attırmak İçin Patronumla Görüştü

Beyaz TV ekranlarında Hüseyin Gülerce'nin sunumuyla ekrana gelen Ortak Akıl prorgamına konuk olan Mehmet Altan'dan "Çevik Bir" itirafı geldi

Çevik Bir Beni İşten Attırmak İçin Patronumla Görüştü
28 Şubat soruşturmasını ve 28 Şubat medyasını değerlendiren Mehmet Altan, günümüz medyasına da ağır eleştirilerde bulundu. 28 Şubat soruşturmasına karşın sistemin değişmediğini söyleyen Mehmet Altan 'Medya parayı nereden alıyorsa oranın çıkarlarını koruyor ' dedi.

MEDYA PARAYI KİMDEN ALIRSA ONU KORUYOR

Medyanın çıkar gözettiğine dikkat çeken Altan 'Medya parayı nereden kazanıyor? Halktan mı kazanıyor? Mesela insan dramlarıyla, fakirlikle fukaralıkla, işsizlikle günlük hayatın zorluklarıyla ilgili bir haber var mı o arşivdeki gazetelerde. Yok! Demek ki bunu halk almıyor. Medya parayı halktan kazanmıyorsa neden onun dertlerini çıkarlarını yansıtsın ki? Parayı kim veriyorsa onun çıkarlarını korur hale geliyor. Dün bunu asker veriyordu bugün siyaset ihale olarak imkan olarak veriyor. ' dedi.

İŞTEN ATTIRMAK İÇİN PATRONUMLA GÖRÜŞTÜ
Mehmet Altan 28 Şubat süreci ve Çevik Bir hakkında samimi itiraflarda bulundu. Altan “ 28 Şubat Döneminde Çevik Bir, beni işten attırmak için patronum Dinç Bilgin ile görüştü.” diye konuştu.

BEYAZ GAZETE