Çubuk'ta Kutlu Doğum Haftası Etkinliği

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ''Kutlu Doğum Aşı'' dağıtıldı.

Çubuk Mevlana Camisinde yapılan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde, vatandaşlara aş ve ayran ikram edildi.

Vatandaş ve caminin din görevlileri Bayram Şahiner ve Erdem Aydoğdu tarafından gerçekleştirilen programda, Hz. Muhammed'in hayatından kesitler anlatıldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, mevlit ve ilahiler okundu.

- CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, Ankara İl Başkanlığının 9. Olağan Kongresi'nin tamamlandığını ve yarışın sona erdiğini belirterek, yeni dönemde, CHP'yi başarıya taşımak için kararlı bir mücadelenin içinde olacaklarını belirtti.

Alçın, CHP Ankara İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, kongrede yeniden il başkanlığına seçildiğini ve yeni yönetim kurulu üyelerinin belirlendiğini söyledi.

Kongrenin, demokratik ve barışçıl yarışlara sahne olduğunu ifade eden Alçın, bu süreçte delegelerin tüzükten kaynaklanan haklarını kullanma konusundaki uğraşlarını ''kavga'' diye nitelendirmenin doğru olmadığını kaydetti.

Alçın, ''Geldiğimiz aşamada yarış sonlanmış, tartışmalar bitmiş ve yeni bir dönem başlamıştır. Bu dönemde bütün Cumhuriyet Halk Partililer elele verip partimizi başarıya taşımak için kararlı bir mücadelenin içinde olacağız'' diye konuştu.

Toplantıya, Alçın ile il başkanlığı için yarışan Necati Yılmaz da katıldı.

Kaynak: AA