Kişisel Gelişim Uzmanı ve Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan Karabiga’de Seminer Verdi

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan, Çanakkale’nin Biga ilçesinde bağlı Karabiga beldesinde “Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri” kapsamında 2 seminer verdi.

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan Karabiga’de Seminer Verdi
Kişisel Gelişim Uzmanı ve Eğitimci Yazar Sıtkı Aslanhan’ın 14 yaş üstü ilköğretim okulu öğrencilerine yönelik verdiği, “Moral ve Motivasyon” konulu seminere Karabiga Mustafa Kemal, Gümüşçay Belde ve Kocagür Köyü İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

Öğrencilere özellikle arkadaş aile ilişkileri, ders çalışma ve sınav konularında bilgi ve deneyimlerini aktaran Aslanhan, akıcı, akılcı ve ilgi çeken yorumuyla öğrencilere kendisini can kulağıyla dinletti. Akşam da yetişkinlere hitaben seminer veren Aslanhan’ın, “Aile İçi İletişim ve Çocuğun Başarısında Anne ve Babanın Rolü” konulu konuşmasına Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan Pastırmacı, Belediye Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Günlük hayatta herkesin karşı karşıya kaldığı, fakat farkında olmadığı konuları irdeleyen Aslanhan, kimi zaman güldürdü, kimi zaman ise düşündürdü. Amacın “farkındalık” olduğu seminerden büyük keyif alan dinleyiciler, bu tür faaliyetleri Karabiga'da daha sık görmek istediklerini söylediler. Seminer sonunda Sıtkı Aslanhan’a teşekkür ederek çiçek buketi sunan Karabiga Belediye Başkanı Muzaffer Karataş, “Belediyecilik sadece yol, kaldırım yapmak değildir. Biz sosyal ve kültürel anlamda da öncü olmak, Karabiga da ilkleri yaşatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA