Milletvekili Yılmaztunç Bartın İl Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

TBMM Adalet Komisyonu Sözcüsü AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, partisinin Bartın İl Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

Milletvekili Yılmaztunç Bartın İl Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı
AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın İl Yönetim Kurulu üyeleriyle sohbet etti. 15 Ocak 2012 tarihinde gerçekleştirilen 4. İl Kongresinin ardından 2. kez İl yönetim kurulu toplantısına katılan, AK Parti Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, toplantıda İl Yönetim Kurulu üyelerini TBMM çalışmaları ve Bartın'daki merkezi hükümet yatırımları hakkında bilgilendirdi.

AK Parti Bartın Milletvekili Avukat Yılmaz Tunç, Bartın'da gerçekleştirilen kamu yatırımlarının 2012 yılında da hızlı bir şekilde devam edeceğini belirtti.

Milletvekili Yılmaz Tunç, “Türkiye'nin Ak Parti iktidarı ile her alanda ileriye gitti. Hangi alanı alırsanız alın, her alanda gerçekleştirdiğimiz icraatlarla hayal dahi edilemeyen başarılara imza attık. Eğitimde yaptıklarımız başlı başına bir devrimdir, 5 bin okulu 8 yılda yapan bir iktidar, kitapları ücretsiz dağıtan bir iktidar, 81 vilayete Üniversite kuran bir iktidar var ortada, sağlıkta yaptıklarımız hiçbir iktidarla kıyaslanamayacak derecededir. 400'den fazla yeni hastane binasını yapan, aile hekimlerini en ücra köydeki yaşlı hastaların ayağına kadar gönderen, herkesin istediği eczaneden ilacını alabilmesini sağlayarak hastanelerdeki ilaç kuyruklarına Son veren, ambulans helikopterle, paletli ambulanslarla vatandaşı hayata döndüren bir iktidar olduk. Köydes Projesi ile yıllarca ihmal edilen köylerimizi yol ve suya kavuşturan, Beldes Projesi ile Beldelerimize hizmet eden, 500 bin adet toplu konut yaparak, Sivas büyüklüğünde 20 adet yeni şehir inşa eden, dağları yere indirerek 15 bin kilo metre duble yol yapan, ülkemizi hızlı trenle tanıştıran, dağları delerek tüneller açan, barajlar inşa eden, denizin altından demiryolları geçiren bir iktidarın teşkilat mensupları olarak yapılan hizmetlerle gurur duyuyoruz. Ekonomide tarihi rekorlar kıran enflasyonu 40 yıl aradan Sonra tek haneli rakama düşürerek halkımızı enflasyona ezdirmeyen AK Parti iktidarının 2002 öncesi eksi 9 büyüme oranı ile ülkeyi devralmış, küçülen ülkemizi bu gün her yıl artı 9 büyüten, büyümede Çin'den Sonra dünya 2. olan, kişi başına milli geliri 2 bin 500 dolardan 10 bin doların üzerine çıkaran, toplam gayri safi milli hasılayı 270 milyar dolardan 800 milyar dolara çıkaran, IMF'ye borcumuzu 23,5 milyar dolardan 2,5 milyar dolara düşürdük. Merkez Bankası kasasını 23 milyar dolardan 90 milyar dolara çıkaran bir iktidar olduk. Teşvik yasasıyla binlerce yeni fabrikanın açılmasını sağlayan yıllık ihracatı 36 milyar dolardan 134 milyar dolara çıkaran bir iktidar olduk. Küresel krizden etkilenmemek için gerekli tedbirleri alan, esnafına tüccarına çiftçisine her zaman destek olan bir iktidar olduk. Dünyada kriz yokken Türkiye'de ekonomik kriz çıkaranları, banka hortumcularına bu milletin kaynaklarını peşkeş çekenleri sandığı gömen halkımızın güvenine layık olabilmek için 9 yıl hiç durmadan gece gündüz çalışarak Türkiye'yi dünyanın 17. Avrupa'nın 6. büyük ekonomisi yapan AK Parti iktidarı ustalık döneminde çok daha büyük projeleri hayata geçirecektir” dedi.

Kaynak: İHA