Cemal Hünal Ve Gökhan Tepe Ölümle Burun Buruna

23 Mart’ta izleyici ile buluşmaya hazırlanan Gerilim, Dram ve Aksiyon’la örülü Ayaz filminin çekimleri tamamlandı. Birçok ilk’le vizyona girmeye hazırlanan film, aksiyon sahneleriyle nefesleri kesecek..

Cemal Hünal Ve Gökhan Tepe Ölümle Burun Buruna
Ekibin çekim aşamasında çeşitli tehlikeler atlattığı, zorlu süreçler yaşadığı AYAZ, kamera arkasıyla bile pek çok aksiyon filmini gölgede bırakıyor. Sedir Adası 'ndaki çekimler sırasında teknenin alabora tehlikesi geçirip, tüm ekibin ölüm tehlikesiyle burun buruna gelmesi yaşanan olaylardan sadece biri…

Türkiye 'nin eşsiz sahil şeridine ve manzarasına sahip Marmaris 'in koyları eşi bulunmaz bir sualtı çekimine sahne oldu. Sedir Adası açıklarında su altında 6 gün boyunca çekim yapan ekip, dönüş yolunda şiddetli lodos nedeniyle teknenin alabora tehlikesi atlatmasıyla korkulu anlar yaşadı.

Film ekibinin alabora tehlikesi yaşamasına sebep olan, önemli sahnelerden olan sualtı çekimleri, İstanbul 'dan gelen profesyonel bir ekip yönetiminde gerçekleştirildi. Ekipte biri kamera arkası olmak üzere toplamda üç profesyonel su altı çekim dalgıcı suyun altında çekimler yaptı.

Aksiyon Sahneleri Yürekleri Hoplatacak !
Hollywood filmlerinde görmeye alışık olduğumuz aksiyon sahnelerinin bulunduğu filmde 1500 kişilik figüran kadrosu yer aldı. Macera dolu filmin aksiyon sahnelerine, patlatılan Mercedes ve BMW model arabalar damgasını vurdu. Oldukça heyecanlı anların yaşandığı bu sahneleri izleyiciler nefeslerini tutarak izleyecekler.

23 Mart 'ta sinemaseverlerle buluşacak filmin oyuncu kadrosunda Issız Adam filmi ile büyük çıkış yakalayan Cemal Hünal, genç kızların sevgilisi, pop müziğin gözde ve yakışıklı ismi Gökhan Tepe, Çiğdem Aysu, Tamer Levent, Arda Kural gibi sinema ve sanat dünyasında fark yaratan birçok ünlü isim aynı sahneyi paylaşıyor