Uygur Kardeşler Edirnelilere Kahkaha Dolu Anlar Yaşattı

Edirne Belediyesi'nin kültür-sanat etkinlikleri çerçevesinde Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu tarafından "Benimle Oynar mısın?" adlı oyun sahnelendi.

Uygur Kardeşler Edirnelilere Kahkaha Dolu Anlar Yaşattı
Süheyl-Behzat Uygur Tiyatrosu'nun sahnelediği "Benimle Oynar mısın?" adlı oyun, Edirnelilere kahkaha dolu bir akşam yaşattı. Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda sahnelenen oyunu çok sayıda vatandaş izledi. Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne Belediyesi olarak tiyatronun ve tiyatrocunun yanında olduklarını söyledi.

Bu alanda yapılacak her çalışmaya katkı sağlamaya gayret ettiklerini belirten Sedefçi, "Edirne halkı her şeyin en güzeline layıktır. Vatandaşlarımızın ayağına en kaliteli ve en iyi tiyatrotopluluklarını getirerek, sanata ve sanatçıya katkımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

Büyük usta Nejat Uygur'un kaleme aldığı, Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Tuncay Kaynak, Önder Keskin, Kahraman Sivri, Deniz Özerman, Duygu Paracıkoğlu ve Desen Uygur'un rol aldığı oyunda, dağınık bir yaşamı olan ve gece hayatına düşkün bir ağabey ile evden kaçan bir erkek kardeşin aynı evde yaşamaya başlamasıyla gelişen komik olaylar konu ediliyor. Seyircinin kimi zaman güldüğü kimi zaman hüzünlendiği 2 perdelik oyun, Edirnelilerden tam not aldı .