Tahliye Kanalının Üzerine Pazaryeri Yapılacak

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Hacırahmanlı Beldesi'nin içinden geçen bin 300 metre uzunluğundaki T-11 tahliye kanalının üzerinin kapatılacağı ve bu alana kapalı pazaryeri yapılacağı bildirildi.

Hacırahmanlı Belediye Başkanı Ata Hasgüleç, ilçeye bağlı 13 beldenin hemen hepsinde kapalı pazaryeri bulunduğunu, ekonomik ve sosyal açıdan daha gelişmiş olan Hacırahmanlı'ya bu yatırımın şimdiye kadar kazandırılmamış olmasının üzüntü verici olduğunu kaydetti.

Kapalı pazaryeri yapımı konusunda çalışma başlattıklarını ve yer tespitini yaptıklarını ifade eden Hasgüleç, ''İlk etapta beldenin içinden geçen, çevre kirliği ve kokuya neden olan T-11 tahliye kanalının 500 metrelik bölümünün üzerini kapatacağız. Daha sonra bu alana modern ve güzel bir kapalı pazaryeri yapacağız. Beldemizde cuma günleri kurulan pazarda, pazarcılar belediyenin tahsis ettiği cadde üzerinde tezgah açıyor. Bu olay hem pazarcı hem de belde halkı için sıkıntı oluşturuyor. Hayata geçireceğimiz pazaryeri bütün sıkıntıları çözecek'' dedi.