AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen toplantıya, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ilçe belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, önceki toplantılarında olduğu gibi bugün de sorunları birlik ve beraberlik içinde çözeceklerini belirterek, ''Biz günübirlik politikalarla uğraşmıyoruz. Milletimize kalıcı ve sürekli hizmetler verme amacındayız. Bugün geldiğimiz noktada hiçbir gereksiz ve boş diyaloglara girmedik. Genel Başkanımız ve Sayın Başbakanımızın dediği gibi durmak yok yola devam dedik. Bu sebepten dolayı her hafta en az bir kere halkımızın ayağına gidip ihtiyaçlarını sorduk. Çalışmalarımız hedef 2023 felsefesine dayanmaktadır. Son seçimlerde AK Parti'nin Kayseri'de yüzde 65 oy oranı yakaladığını gördük. Bu büyük başarı ama farklı kurumların yaptırdığı son ankette bu rakamın yüzde 69'a yükseldiğini görüyoruz. Bundan dolayı tüm teşkilatımızı tebrik ediyoruz'' dedi.

Ömer Dengiz'den sonra konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise AK Parti ailesinde olan bireyin çok değerli olduğunu ifade ederek, ''Biz Ankara'da halkımızı temsil ederek çalışıyoruz. Türkiye şu anda önemli konumda olan bir ülke. Ekonomisi en iyi olan 10 ekonomiye girmeyi hedefliyoruz. Sağlıkta da büyük devrimler yaptık. Halkımızın hastanelerdeki memnuniyetini yüzde 76'lara çıkardık. Kayseri'nin bazı ilçelerinde yeni hastaneler açacağız'' diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya da, şehit haberleriyle ellerini ovuşturarak demokratik açılımın kaldırılmasını isteyen bazı partiler olduğunu söyleyerek demokratik açılım bu ülkenin kurtuluşu olduğunu, terörle mücadeleden asla geri adım atmayacaklarını vurgulayarak şöyle devam etti:

''Bazı patiler, şehit haberleriyle ellerini ovuşturmaya başladı ve demokratik açılımın kaldırılmasını istiyor. Cudi ve Afganistan'da hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum ve Türk milletinin başı sağ olsun. Demokratik açılım bu ülkenin kurtuluşudur. Bunları yapmaktan geri durmayacağız. Ana muhalefet partisinin lideri de 'Bizim Afganistan'da ne işiniz var. Bizim askerlerimiz orada ne arıyor' diyor. Onlar da tabi dış siyasetten anlamadığının bir göstergesi. Biz vazifemizi ve sorumluluklarımız biliyoruz. Türkiye dünya devletleri arasında hem siyasi hem de ekonomik olarak yerini aldı. Hak ettiği yere yükselmeye devam edecek.''

Son olarak kürsüye gelen AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel ise şöyle konuştu:

''AK Parti hükümetinde hortumcuların ve yolsuzluk yapanların yolları tıkandı. Türkiye mafyadan temizlendi. Türkiye'nin başındaki terör belasını da kendimiz icat etmedik. Bu 35 yıldır süre gelen bir mesele. Bunu meydana getiren unsurlar arasında dışarıdaki emperyalist ülkelerin çok büyük destekleri de var. Şimdiye kadar terörden dolayı Türkiye'nin kaybedilen parasının 400 milyar dolar olduğu söyleniyor. Türkiye'de şimdiki yatırımlarımız 20 milyon dolar. Eğer terör belası olmasa Türkiye her alanda adeta uçacak. Bunu istemeyen ülkeler o yüzden teröre destek veriyor ve Türkiye'nin büyümesini istemiyor. AK Parti iktidarı olarak terörün hakkından geleceğiz.''

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti .