Şamil Tayyar Ilıcak ailesinden cümbür cemaat davacı oldu

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Nazlı Ilıcak ile yaşadığı kavganın ardından "Ilıcak" ailesini dava edeceğini söyledi.

Şamil Tayyar Ilıcak ailesinden cümbür cemaat davacı oldu
Nazlı Ilıcak ve Şamil Tayyar arasındaki kavga mahkemelik oldu. Nazlı Ilıcak'ın 'Ergenekon'un 1 numarası Yaşar Büyükanıt 'açıklamasının ardından Şamil Tayyar'ın Ilıcak'a verdiği 'Ergenekon'u viski markası sanar 'açıklamalarıyla başlayan kavga yargıya taşındı.

Beyaz Tv'de ekrana gelen Basın Kulisi'nde Ferda Yıldırım'ın sorularını yanıtlayan milletvekili Şamil Tayyar, Nazlı Ilıcak'ın kendisi hakkında dava açtığını buna karşılık olarak kendisinin de 5 ayrı dava açtığını sözlerine ekledi.

İNCELDİĞİ YERDEN KOPAR

'Artık sözün bittiği yerdir. 'diyen Tayyar Nazlı Ilıcak'la son polemikten sonra hiç konuşmadığını ifade ederek 'Bir yerde benimle ilgili dava açacağını söylemiş. Bana henüz bir tebligat gelmedi. Bende Nazlı Ilıcak, kızı Aslı Ilıcak, oğlu Mehmet Ali Ilıcak ve kardeşi Ömer Çavuşoğlu'na bir dava açıyorum. 4 ayrı tazminat davası açıyorum. Ayrıca Aslı Ilıcak'a tazminat davasının dışında ceza davası için suç duyurusunda bulunuyorum. Yargıda hesaplaşacağız, inceldiği yerden kopar. 'dedi.

MESELEYİ SULANDIRMAMAK LAZIM
Davayı kazanırsa kazandığı tazminatı yoksul öğrencilere bağışlayacağını açıklayan Şamil Tayyar, Nazlı Ilıcak'la yaşadığı polemiğin perde arkasını anlattı. Tayyar, Nazlı Ilıcak'ın her şeyin '1 numara Yaşar Büyükanıt 'demesiyle başladığını ifade ederek 'Şimdi şuna üzülüyorum. Bu ciddi bir konu ve bu konuyu sulandırırsak bu meseleye hizmet etmeyiz. Yaşar Büyükanıt Genelkurmay Başkanı olduğu dönemde bile TSK'nın bir numarası değildi. 27 Nisan muhtırasını zoraki internet sitesinde yayınlamak zorunda kalmıştır ve kaleme alan bile kendisi değildir 'ifadelerini kullandı.

KELLİ FELLİ GAZETECİLER HESAP VEREMEZ
Nazlı Ilıcak'ın bu iddialarına esprili bir yanıt verdiğini kaydeden Tayyar 'O da esprili bir şekilde cevap verebildi ama o kalktı Şamil Tayyar MİT ajanı falan dedi. Kimin ne olacağını herkes görüyor. MİT arşivini açsın ve arşiv açıldığında, bugün kelli felli gazetecilerin hesap vermekte zorlanacağını düşünüyorum. 'dedi.

BEYAZ GAZETE

İLGİLİ HABERLER
Nazlı Ilıcak'tan Şamil Tayyar'a Viski Yanıtı
Çavuşoğlu'na Önce Sayın Dedi, Sonra Sayın Lafını Geri Aldı
Şamil Tayyar Nazlı Ilıcak'ı The Cemaat'le Vurdu
Nazlı Ilıcak: Egenekon'un 1 numarası Yaşar Büyükanıt