Güce Kur’an Kursu İnşaatına Beşikdüzü'nden Hayırsever Desteği

Giresun Güce İlçe Müftülüğü'nce, merkez mahallede yapımına devam edilen Yatılı Kur'an Kursu inşaatına, Beşikdüzü'nden hayırsever bir vatandaş çimento bağışladı.

Güce Kur’an Kursu İnşaatına Beşikdüzü'nden Hayırsever Desteği
Güce Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından 5 katlı olarak yapımına başlanan yatılı Kur’an kursu inşaatına, Beşikdüzü ilçesinden hayırsever iş adamı Ahmet Yüksel Gülay tarafından çimento bağışlandı. Hayırsever Ahmet Yüksel Gülay, "Vatan topraklarımızın her noktasına Allah, Peygamber ve Kur’an öğretilmek üzere yapılan bu kurumlara her zamankinden daha çok ihtiyaç var. Beşikdüzülü bir vatandaş olarak meslektaşım olan Dernek Başkanı Ahmet Boduroğlu’na, bu değerli hizmetlerinde canı gönülden desek olmak amacıyla küçük de olsa bir katkıda bulunmayı kendime vazife olarak gördüm. Özellikle Güceli kardeşlerime söylemek isterim ki geleceğimizin ve vatanımızın tapu senedi olan Kur’an kurslarımıza hep beraber, özellikle Güceliler olarak sahip çıkılması her zamankinden daha çok önemlidir.” dedi.

Başkan Ahmet Boduroğlu ise Güce için önemli bir ihtiyaç olan bu eseri, bir an önce tamamlayarak hizmete açabilmek için yurtiçi ve yurt dışındaki hayırseverlerin maddi, manevi desteğine ihtiyaç uyduklarını belirterek, "İlçede başlatmış olduğumuz Kur’an kursu inşaatı için bizlerden yardımlarını esirgemeyen hayırsever vatandaşlara ve Beşikdüzü’nden bizlere çimento desteği veren meslektaşım Ahmet Yüksel Gülay’a, çimentonun ilçemize gelmesinde yardımcı olan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’a teşekkür ediyorum.” diye konuştu.