Romen şarkıcı Alexandra Stan'dan Beyaz'a kucak dansı..

Dünyaca ünlü seksi şarkıcı Alexandra Stan, Beyaz Show'da Beyazıt Öztürk'ün kucağına oturdu. Beyaz soğuk terler döktü.

Romen şarkıcı Alexandra Stan'dan Beyaz'a kucak dansı..
Kanal D'nin, sunuculuğunu Beyazıt Öztürk'ün yaptığı sevilen talk - show programı “Beyaz Show”a bu hafta; Get Back, Mr. Saxobeat ve Lolilop” şarkılarıyla dünya diskolarını sallayan Alexandra Stan” konuk oldu. Alexanda Stan şarkılarıyla esti geçti!

Kanal D'de yayınlanan Beyaz Show programına dünyaca ünlü isimleri konuk eden Beyazıt Öztürk, konuklarına bir yenisini daha ekledi.

Get Back, Mr. Saxobeat ve Lolilop” şarkılarıyla dünya diskolarını sallayan Alexandra Stan 'ı konuk eden Beyaz Show'da eğlenceli dakikalar yaşandı.

BEYAZ'IN KUACAĞINA OTURDU
Alexandra Stan, stüdyoda şarkı söylerken programın sunucusu Beyazıt Öztürk'ün kucağına oturarak tüm izleyenleri şaşırttı.

BEYAZ SHOW'DA ALEXANDRA STAN RÜZGARI

Daha önce de Türkiye'ye geldiğini söyleyen Alexandra Stan ilk defa bir şov programına katıldığını ifade ederek, programda olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Türkiye ve İstanbul'u çok sevdiğini söyleyen Alexandra Stan üzerindeki ceketi de İstanbul'dan satın aldığını belirtti.

KOPARTAN DİYALOGLAR

Beyazıt Öztürk'e cebinden çıkardığı 1 Euro'yu veren Alexandra Stan, bu 1 Euro'yu klibindeki gibi 1 milyon Euro yapması halinde cep telefon numarasını vereceğini söyledi. Listeleri alt üst eden şarkılarını canlı yayında seslendiren Alexandra Stan, seyircileri adeta coşturdu. Yeni çıkacak olan albümünün çıkış şarkısını canlı yayında mırıldanan Alexandra Stan'ın şarkısını Beyazıt Öztürk'te söylemeye çalışınca stüdyoda kahkaha tufanı koptu.

NAZAR BONCUĞU HEDİYE ETTİ
Alexandra Stan'a programa katıldığı için teşekkür eden Beyazıt Öztürk, Stan'a kocaman bir nazar boncuğu hediye etti. Alexandra Stan'da bileğine taktığı nazar boncuklu bilekliğini gösterince, Beyaz ve Alexandra arasında geçen diyaloglar kopardı.


BEYAZ GAZETE