Gürgentepe'de 'Okullar Hayat Olsun Projesi' Başladı

Ordu'nun Gürgentepe ilçesinde 'Okullar Hayat Olsun Projesi’, düzenlenen imza töreni ile başladı.

Gürgentepe'de 'Okullar Hayat Olsun Projesi' Başladı
İlçe Kaymakam İsa Bolat'ın makamında gerçekleştirilen imza törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Orman İl Müdürlüğü, Gürgentepe Belediye Başkanlığı, Işıktepe Belediye Başkanlığı ve Eskiköy Belediye Başkanlığı ile prokotol imzalandı. İmza töreninde Gürgentepe Kaymakamı İsa Bolat, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Yılmaz, Ordu Orman İşletme Müdürü Gültekin Şenlikoğlu, Gürgentepe Belediye Başkanı Halis Baykara, Işıktepe Belediye Başkanı Haziran Küçük, Eskiköy Belediye Başkanı Yaşar Keskin hazır bulundular.

İlçe Kaymakam İsa Bolat, proje kapsamında Belediyelerle işbirliği yapılarak tüm okulların eğitim öğretim saatleri dışında, hafta sonlarında ve yaz aylarında derslikleri, kütüphaneleri, bilgi teknoloji sınıfları, çok amaçlı salonları, konferans salonları, spor salonları ve okul bahçelerinin toplum hizmetine açılmasının planlandığını belirtti.

Kaymakam Bolat, 'Ayrıca okul bahçeleri Orman Bölge Müdürlüğü, Belediyeler ve ilgili sivil toplum kuruluşları ile işbirliği yapılarak fiziki yapılarına uygun projelere göre yeniden düzenlenecek, peyzaj ve tasarım yapılarak ve ağaçlandırılarak öğrencilerin, mahallelinin ve çevrenin yararlanabileceği alanlar haline getirilecektir ' dedi.
Kaynak: İHA