Azdavay Belediye Hamamı ve Saunası Büyük İlgi Görüyor

Geçtiğimiz aylarda Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından hizmete açılan belediye hamamı ve saunası vatandaşlar büyük ilgi görüyor.

Azdavay Belediye Hamamı ve Saunası Büyük İlgi Görüyor
Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, belediye otelinin giriş katına hamam ve sauna yaparak ilçedeki eksikliği giderdiklerini söyledi.

İlçede bir hamamın eksikliğin her zaman yaşadıklarını ifade eden Civelek, “İlçemize modern bir hamam ve sauna kazandırdık. Azdavay'da bu eksikliği gidermekten mutluluk duyuyorum. Yapılan hamamda, Türk ve Fin hamamı, dinlenme mekanı ve bekleme salonu bulunuyor. Perşembe günleri hamam ve sauna bayanlara hizmet verecek” dedi.

Tarihi hamam kültürünü Azdavay'da yaşatmak istediklerini açıklayan Civelek, “Tarihle özdeşleşen bu yerde hem manzara hem de hamam keyfini doyasıya yaşıyorlar. Vatandaşların evindeki huzur ve güvenliğine kadar her şeyi düşündük. Ayrıca güler yüzlü personelimizle her ihtiyaca cevap vermeye çalışıyoruz. Kastamonu merkez ve ilçeleri dışında Türkiye'nin her yerinden misafirlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız” diye konuştu.

Ayrıca Civelek, hamam ve sauna açıldığı günden itibaren büyük ilgiyle karşılaştığını belirtti.
Kaynak: İHA