Müftü Gökce: Hizmette Hedefe Ulaşmak İçin İşbirliği Önemli

Adana Müftüsü Arif Gökce, dini ve hayri hizmetlerde hedefe ulaşmak için işbirliğinin büyük önem taşıdığını söyledi.

Müftü Gökce: Hizmette Hedefe Ulaşmak İçin İşbirliği Önemli
Gökce, Kutlu Doğum Haftası için de şimdiden çalışmalara başladıklarını belirterek, bu konuda da her kesimden destek beklediklerini ifade etti.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan da Müftülüğün dini ve hayri hizmetlerine destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Yönetim kurulu üyeleri ile Müftü Arif Gökçe ' yi ziyaret eden Çalışkan, ' Din hizmetlerinin yaygınlaştırılmasında iş adamları olarak bize düşen görevleri yapmaya hazırız. ' dedi.

Öte yandan, Adana Vali yardımcılarından Reşat Özdemir, İbrahim Avcı, Adem Yılmaz ve Mustafa Yüksel Karadağ İl Müftüsü Arif Gökce ' yi ziyaret ederek “hayırlısı olsun” dediler. Müftü Gökce yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi ve Vali yardımcılarına teşekkür etti.

Ayrıca gün içerisinde Mersin Müftüsü Ali Melek, Hatay Müftüsü Mustafa Sinanoğlu, Çukurova Kaymakamı Abdulhamit Erdoğan, Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Nuri Ateş, Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, İl Defterdar Müdürü Tamer Utkucu ve TRT Çukurova Bölge Müdürü Halil Kahveci de ziyaretine gelenler arasında yer aldı.