Tesettürlü kadın yazar CHP'lileri çok kızdıracak

Habertürk kanalında Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına konuk olan Türbanlı Yazar Esra Elönü” 'CHP, Allah'a Muhalif Oluyor'” dedi.

Tesettürlü kadın yazar CHP'lileri çok kızdıracak
Fatih Altaylı'nun hazırlayıp sunduğu Teke Tek'te bu hafta son günlerin oldukça tartışılan ve eleştirilen ' Dindar Nesil ' konusu mercek altına alındı.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Teke Tek'e gündemdeki ' Dindar Nesil ' tartışmalarının mercek altına alındığı programa tesettürlü yazar Esra Elönü'nün CHP hakkında söylediği sözler damgasını vurdu.

BAŞBAKAN YANLIŞ ANLAŞILDI

Tesettürlü yazar Esra Elönü Başbakan Erdoğan'ın sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade ederek konuyu 28 Şubat sürecine getirdi. 28 Şubat sürecinde Kemalist Gençlik yetiştirmek isteyen bir iktidarın olduğunu kaydeden Elönü ' Kimse onlara bunlar sizin işiniz değil, devlet politikanız değil demedi. O zamanlarda bu kadar klavye mücahitliği yapıldı mı? ' dedi.

CHP ALLAH'A MUHALİF OLUYOR
28 Şubat sürecinde insanların isimleri yüzünden sorguya çekildiklerine dikkat çeken Elönü ' Ben CHP'yi burada kadraja almak istiyorum. Çünkü CHP'nin Allah'a muhalif bir tavrı var. Bugünkü CHP'nin zihniyeti ve yaptıkları Allah'a muhalif bir tavırdır. Her koşulda.. Hatta katsayı mevzusunda bile Danıştay'a topuklamak, bence kendi inandıkları ve çığırtkanlık yaptıkları özgürlüklerle büyük bir çelişki içindedir. ' dedi.

BEYAZ GAZETE