Kartepe Belediyesi Teknik Personeli Eğitimden Geçti

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, belediyede görevli teknik personele 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında ihale edilen yapım işlerinin keşif, metraj ve yaklaşık maliyet konularında eğitim verdi.

Kartepe Belediyesi Teknik Personeli Eğitimden Geçti
  Kartepe Belediyesi toplantı salonunda Belediye Başkan Yardımcısı Şehir Plancısı Bali Holat nezaretinde Plan ve Proje Müdürlüğü 'nde görevli İnşaat Mühendisi Barış Dinçer Yaşar, belediyenin çeşitli birimlerde görevli teknik personele 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında ihale edilen yapım işlerinin metrajı, keşif yaklaşık maliyetlerinin hesaplanması konularında eğitim verdi.

Eğitim toplantısında Yaşar, teknik personele uygulamayı belirleyen mevzuat maddelerine değinerek örnek bir projenin yaklaşık maliyetinin uygulamalı olarak hesaplanması, hesaplamada izlenecek yol, dikkat edilecek konular hakkında bilgi aktardı. Kartepe Belediyesi teknik personeline eğitim veren Yaşar, aynı konu hakkında İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 'nin görevlendirmesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi teknik personeline de seminer verdi.  
Kaynak: İHA