Emanet Arabayla Kaza Yapan Sürücü Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, emanet aldığı otomobille başka bir araca çarpan sürücü hayatını kaybetti.

Emanet Arabayla Kaza Yapan Sürücü Hayatını Kaybetti
  Araçların hurdaya döndüğü kazada bir kişi de yaralandı.
Esenköy köyünden Fethiye istikametine giden Hüseyin Sonkaya (25), arkadaşından emanet aldığı 48 HM 724 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Ersin Acar 'ın kullandığı 48 FJ 828 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonrasında iki sürücü de araçlarında sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları otomobillerden çıkartılan sürücülerden Hüseyin Sonkaya, hayatını kaybetti, Ersin Acar ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

SONKAYA 'NIN ÖLDÜĞÜNE KİMSEYİ İNANDIRAMADI
Kaza sonrasında olay yerinde incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, uzun süre Hüseyin Sonkaya 'nın kimliğini tespit etmeye çalıştı. Üzerinden kimlik ve ehliyet çıkmayan Sonkaya 'ya ulaşmak için aracın plakasını sorgulayan ekipler, ulaştıkları numaraları arayarak telefonla kaza hakkında bilgi verdi. Aracın sahibi olan Efe Can Bozkurt 'a ulaşan ekipler ilk etapta Sonkaya 'nın öldüğünü söyleyemedi. Olay yerine gelen ve cesedi gören Bozkurt, gözyaşlarını tutamadı. Durumu Sonkaya 'nın yakınlarına bildiren Bozkurt ise karşı tarafı arkadaşının öldüğüne bir türlü inandıramadı.

OTOMOBİLİ EMANET ALMIŞTI
Arkadaşının dün akşam saatlerinde arabayı kendisinden emanet aldığını anlatan Efe Can Bozkurt, “Ben kendisine vermek istemedim önce. Bu daha sonra masanın üzerinde bulunan anahtarları alıp çıkmış. Aradığımda işinin olduğunu ve arabanın lazım olduğunu söyledi. Şimdi de cesedinin yanına geldim.” açıklamalarında bulundu.