Başkan Karabalık, Yangın Mağduru Aileleri Ziyaret Etti

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, geçtiğimiz hafta evleri çıkan yangın sonrası mağdur olan aileleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Karabalık, Yangın Mağduru Aileleri Ziyaret Etti
  Kartepe ilçesinde geçen hafta Uzunçiftlik Atakent Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi 25. Blok Kat 4 Daire 7 adresinde kiracı olarak oturan Ali Yıldırım 'a ait evde elektrik kontağından yangın çıktı. Evleri hasar gören aileye geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Başkan Karabalık, Ali Yıldırım ve babası Ramazan Yıldırım ile görüşerek durum hakkında bilgi aldı.

Başkan Karabalık beraberinde yardımcısı Hüseyin Bülbül ile daha sonra Bahçekent Konutları 503 Ada C/3 Blok adresinde oturan Cevdet Tırpancı 'yı da ziyaret etti.Yangın nedeniyle evleri hasar gören yangın mağduru ailelerle görüşen Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, “Geçmiş olsun. Allah 'tan cana bir şey gelmemiş. Mala gelen zarar da el birliği ile giderilir. Belediye olarak gerekli üzerimize düşen konularda bizde yardımcı olacağız” dedi. Yangın mağduru ailelerde başkanı yanlarında görmekten memnunluk duyduklarını ifade ettiler.  
Kaynak: İHA