Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi

AK Parti Gaziantep Merkez Şehitkamil İlçe Başkanlığı Kongresi'nin 4. Olağan Genel Kurulu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'in katılımıyla gerçekleşti.

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı 4. Olağan Kongresi
  AK Parti Gaziantep Merkez Şehitkamil İlçe Başkanlığı Kongresi'nin 4. Olağan Genel Kurulu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik`in katılımıyla yapıldı.

Şehitkamil Belediyesi Konferans Salonu`nda gerçekleşen programa, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak, Ali Şahin, Mehmet Sarı, Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, çok sayıda partili ile adaylar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı`nın okunmasının ardından başlayan programda bir konuşma yapan Hüseyin Çelik, şöyle konuştu:

'Şu an Cumhuriyet Halk Partisi`nde direkler arası tiyatrosu var. Kural tiyatrosu. CHP 3 gün arayla 2 büyük kongre yapacak. Sayın Kılıçdaroğlu, arada bir zaten bize çatıyor. Akla hayale gelmedik yalan yanlış şeyler söylüyor. Bende diyorum ki, bunlar kongre yapmaktan bunları araştırmaya vakit bulamıyorlar. Birbirleriyle uğraşmaktan başka işe vakitleri kalmıyor ki, 3 günarayla 2 büyük kongre yapacaklar. CHP`nin iktisadi kongre yapmaktır. Sabah kongre, akşam kongre. Bizde 3 öğün yemek var ya, onlarda da 3 öğün kongre var. '

Hüseyin Çelik`in konuşması sırasında bir mahalle muhtarı, eskiden başbakana 'Muhtar bile olamaz 'diyenlere bir cevap verdi. Herkesin muhtar olamayacağını dile getiren muhtar Ökkeş Titiz, muhtarlığın şerefli ve haysiyetli bir meslek olduğunu belirtti. Muhtarın sözlerine karşılık veren Çelik ise, 'Muhtar olmak çok kolaydır. Muhtarlık çok şerefli bir iştir bende ona muhtarımın sözlerine katılıyorum 'diye konuştu.

Hüseyin Çelik`in ardından konuşma yapan İl Başkanı Ahmet Uzer ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 2 başkan adayına da başarılar dileyerek kongrenin huzurlu ve barış içinde geçmesi dileklerinde bulundu. Şehitkamil İlçe Başkanlığı`na aday olan Hasan Coşkun ile Hüseyin Çolak kongrede birbirleriyle yarıştı.  
Kaynak: İHA