Nilüfer’de Film Şöleni Onur Ünlü’yle Sürüyor

Kültür ve sanatın kenti Nilüfer’de birbirinden anlamlı pek çok etkinliğe imza atan Nilüfer Belediyesi, özel buluşmalara yaptığı ev sahipliğini “Onur Ünlü Fimleri Haftası”yla sürdürüyor.

Nilüfer’de Film Şöleni Onur Ünlü’yle Sürüyor
  Nilüfer Sanat 'ın Şubat ayı etkinlikleri tüm hızıyla devam ederken, bu kez beğeniyle izlenen filmlerin yönetmeni Onur Ünlü, Nilüfer 'e konuk oluyor.

Yalnızca Nilüferlileri değil, Bursa 'nın dört bir yanından sanatseverleri bir araya getiren etkinliklere imza atan Nilüfer Belediyesi, “Onur Ünlü Fimleri Haftası” kapsamında ünlü yönetmenin ilgi çeken yapımlarını gösterime sunacak.

10 Şubat 2012 Cuma günü başlayıp, 16 Şubat 2012 Perşembe günü sona erecek hafta kapsamında gösterimde olacak filmler arasında, 2011 yılında vizyona giren ve ilgiyle izlenen Selçuk Yöntem, Ezgi Mola, Türkü Turan, Köksal Engür gibi oyuncuların rol aldığı “Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi” de bulunuyor. Film, Altın Koza Film Festivali 'nde, en iyi senaryo ve en iyi film dallarında ödül almıştı.

“Beş Şehir” ve en iyi senaryo dalında Altın Portakal ve Altın Koza Ödülleri`nin sahibi “Güneşin Oğlu” da yönetmenin, yine ünlü oyuncuları buluşturan ve vizyona girdiği dönemde ilgi çeken filmleri arasında yer alıyor.

Onur Ünlü, Leyla ile Mecnun dizisinin de genel yönetmenliğini yapıyor.