Nazilli Ak Parti’den Kılınç ve Öyüş’e Tam Destek

AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Aydın milletvekilleri Gültekin Kılınç ve Semiha Öyüş'e destek verdi.

Nazilli Ak Parti’den Kılınç ve Öyüş’e Tam Destek
10 gün önce MHP Nazilli İlçe Kongresinde MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak 'ın konuşmalarının ardından AK Partili vekilleri arasında yaşanan polemiğe AK Parti Nazilli İlçe Yönetiminden de açıklama geldi. Toplantıya İsabeyli Belde Belediye Başkanı Kuvvet Erim, AK Parti Kadın Kolları Nazilli İlçe Başkanı Serpil Altınkaya ve Gençlik Kolları Başkanı Birkan Şen katıldı Toplantıda konuşan AK Parti İlçe Başkanı Pirinç, “AK Siyaset; toplumun, milletin çıkarlarının ve sorunlarının uzlaştırılması faaliyetidir. Bu demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından birisidir. Siyasi partiler memleketimizin sorunlarının çözümü için vardır.

MHP Aydın milletvekili Sayın Ali Uzunırmak, Partilerinin Nazilli ilçe kongresinde yaptığı konuşmada Milletvekilimiz Sayın Gültekin Kılınç 'a, AK Partimize ve Dünya ülkelerinin kendilerine örnek aldığı büyük gıpta ettiği devlet adamı sayın başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili talihsiz, suçlayıcı açıklamalarda bulunmuştur. AK Parti Aydın milletvekilimiz Sayın Ali Gültekin Kılınç yaptığı basın açıklaması ile nezaket kuralları içinde Sayın Uzunırmak 'a kapsamlı açıklamalarla cevap vermiştir. Bu açıklamalar adeta siyasi bir derstir. Biz AK Parti Nazilli ilçe yönetimi olarak sayın milletvekilimizin yaptığı açıklamalara aynen katılıyoruz. Ayrıca Sayın Uzunırmak 'ın bu konuşmalarını Nazilli 'de yapmış olması nedeniyle AK Parti ilçe başkanı olarak aşağıdaki kısa açıklamayı partim adına yapma gereği duyduk ' dedi.

“SİYASETÇİ 10 DÜŞÜNÜP 1 SÖYLEMELİDİR”

Partilerinin 3 dönemdir iktidara geldiğini ve oyların yüzde 50'sini alarak bunu başardığını ifade eden Pirinç, vekilleri olan Ali Gültekin Kılınç'ın 8 ayda 10 yıllık hizmet ürettiğini vurgulayarak Uzunırmak'a yönelik yaptığı açıklamada; “Bir siyasetçi konuşacaklarını on düşünüp bir söylemelidir. Sonradan 'Yanlış anlaşıldım' deyip açıklama gereği duymanız bir erdemlik gibi görünse de burada yaptığınız maksadını aşan konuşmalar, gerçek dışı olduğu gibi üzücüdür de. Milletimiz, AK Parti 'ye yüzde 50 gibi bir oy desteğiyle güven tazelemiş, yanlış ve yersiz muhalefet yapanlara dersini vermiştir. Sayın Kılınç, 8 aylık bir milletvekili olarak bugüne kadarki çalışmaları ve performansı ile toplumun takdirini kazanmıştır.

Aydın 'ımızın sorunlarının çözümü için partimiz milletvekilleri Sayın Mehmet Erdem, Semiha Öyüş ile birlikte tam bir ahenk içinde sorunların çözümü için çalışmaktadır. Bu çalışmalarının yanında Sayın Gültekin Kılınç 'ın gerek partililerimizin gerekse vatandaşlarımızın cemiyetlerine, taziyelerine gitmesini sayın Uzunırmak 'ın taktir etmesi gerekirken, eleştirmesi kendini aşan performansı nedeniyle olabilir. Sayın Kılınç 'ın bu kısa milletvekili süreci içinde çalışmalarında kapatılan Nazilli polis okulunun yeniden yapılmasını sağlaması, 2012 yatırım programına alınması, bizlere göre sizlerin 10 yıllık çalışmalarından daha önemlidir. Siyaset bir hizmet yarışıdır. Bu yarışı yaparken sorunlarımızı kişiselleştirmeden saygı sevgi ölçülerinde kavgadan, dedikodulardan uzak olarak yapmalıyız. Milletimizin bizlerden beklediği de budur” diye konuştu.
Kaynak: İHA