Ankara'da Kurulu Bulunan Balıkesirliler Derneği Balıkesir Milletvekillerini Ziyaret Etti

Ankara'da kurulu bulunan Balıkesirliler Derneği Başkanı Enver Var ve yönetim kurulu üyeleri, TBMM'de Balıkesir milletvekillerini ziyaret etti.

Ankara'da Kurulu Bulunan Balıkesirliler Derneği Balıkesir Milletvekillerini Ziyaret Etti
Dernek yetkilileri, TBMM'de AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Edip Uğur, Ali Aydınlıoğlu, Cemal Öztaylan, CHP Balıkesir Milletvekilleri Namık Havutça, Nedret Akova, Haluk Ahmet Gümüş, MHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Duran Bulut'u ziyaret ettiler Balıkesir milletvekillerine özel ziyarette bulunup Balıkesir'in sorunlarını aktardıklarını belirten Ankara'daki Balıkesirliler Derneği Başkanı emekli general Enver Var, 'Balıkesir için neler yapılabilir? ' konusu da gündeme geldiği, bu konuda görüş ve beklentileri paylaştıklarını söyledi.

Balıkesir ve çevresini ilgilendiren sorunların çözüm terinin yerinin TBMM olduğunu vurgulayan Başkan Enver Var, sorunların çözümü için sık olarak 24. dönem parlamentoda görev yapan Balıkesir milletvekillerine bu ziyaretlerin devam edeceğini ifade etti.

Ziyarette Balıkesirliler Dernek Başkanı Enver Var ile birlikte başkan yardımcısı Servet Camgöz, yönetim kurulu üyelerinden Bilgin Demirkul, Nazmiye Düvenci ve Hasan Derneli 'de hazır bulundu.
Kaynak: İHA