Chp Kurultayı’nda Anadolu Ateşi Gösteri Yapacak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 16. Olağanüstü Kurultayı’nda Anadolu Ateşi halk oyunları ve dans gösterisi yapacak.

CHP Kurultayı Atatürk Kültür Merkezi alanı içinde Arena Kapalı Spor Salonu 'nda yarın saat 10.00 'da toplanacak. Kurultayda 95 medya kuruluşu adına 955 medya mensubu isim yazdırarak kart aldı. Ayrıca 26 büyükelçilikten diplomatın da kurultayı izleyeceğini bildirdi. Kurultaya darbelerden, cuntalardan ve karanlık odakların tertiplerinden zarar görenlerin yakınları da davet edildi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 'nun Kurultay Salonu 'na gelmesinden ve CHP 'lileri, konukları, vatandaşları selamlamasından sonra Anadolu Ateşi gösterisini sunacak. 10.20 – 10.30 arası Kurultay açılacak, saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Kurultay Başkanlık Divanı seçilecek ve Divan Başkanı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu 'nu kürsüye davet edecek.

Kılıçdaroğlu 'nun konuşmasından sonra Tüzük Komisyonu tarafından hazırlanan rapor görüşülecek ve oylanacak. Kurultay tüzük değişikliği gerçekleşene kadar devam edecek. 27 Şubat günü ise Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu 'nda CHP 'nin 17.Olağanüstü Kurultayı toplanacak ve 362 delegenin imzasıyla istenen tüzük değişikliği önerisi değerlendirilecek.