MHP Görele İlçe Teşkilatı Muhtarlarla Yemekte Buluştu

Giresun'un Görele ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Görele İlçe Yönetimi mahalle muhtarlarıyla yemekte buluştu.

MHP Görele İlçe Teşkilatı Muhtarlarla Yemekte Buluştu
MHP Görele İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen yemeğe, MHP Görele İlçe Başkanı Muhammet Demirbaş ve muhtarlar katıldı. Görele Pide Tesisinde düzenlenen yemekli toplantıda konuşan MHP Görele İlçe Başkanı Muhammet Demirbaş, yemeğin sadece tanışma ve sohbet yemeği olduğunu, hiçbir siyasi amacın olmadığını söyledi.

Ocak ayında yapılan kongre ile MHP Görele İlçe Başkanı seçildiğini, muhtarlarla bir araya gelerek bire bir tanışmak ve sohbet etmek istediğini belirten Demirbaş, şöyle konuştu: 'Çok değerli muhtarlarım biz siyaset yapıyoruz ya da yapmaya çalışıyoruz. Ancak siyaseti sizlerden alacağımız tavsiyelerle, sizlerden alacağımız eleştirilerle yönlendirmek istiyoruz. Eleştirilerinizi dikkate alarak hata yapmamak istiyoruz. Ya da şunu yaparsanız daha iyi olur, şöyle yaparsanız hem Görele için hem memleket için dahabaşarılı oluruz tavsiyelerinize de muhakkak ihtiyacımız var. Milliyetçi Hareket Partisi'nden olacaksınız diye bir kaide yok, bunu biz çok önemsiyoruz. ' 12 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü kapsamında 16 Mart 2012 tarihinde Görele Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde bir program düzenleyeceklerini anlatan Demirbaş, şunları söyledi: 'Ben hepinizi bu programa davet ediyorum. Ben istiyorum ki Görele halkıyla beraber el ele kol kola girelim Görele'ye hep beraber sahip çıkalım. A partisi B partisi demeden sağ sol ayırımı yapmadan birlikte hareket edelim. Biz, MHP olarak bir slogan oluşturduk baki olan devlettir siyaset geçicidir sözlerinden hareketleGörele'ye hep beraber sahip çıkalım. Sizler bize sadece bir telefon kadar yakın olduğunuzu asla unutmayın. En küçük bir probleminizde, partili olmanız ya da olmamanız hiçbir şey ifade etmez. Ayrımız gayrımız yok yanınızda oluruz. Biz sizlerle Görele'yi ağabey kardeş ilişkileri içerisinde yücelteceğiz. '
Kaynak: İHA