Söke Kadın Girişimciler Kurulu 2012’de Daha Etkin Olacak

Söke Ticaret Odası bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Girişimciler Kurulu 2011 yılı değerlendirmesi yaptı.

Söke Kadın Girişimciler Kurulu 2012’de Daha Etkin Olacak
Gerçekleşen toplantıda Kadın Girişimciler Kurulu 'na Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkanı Süleyman Toyran, Meclis Başkanı Behlül Er, Meclis Üyeleri Reşat Anya ve Kasım Üzüm 'de katılarak destek verdiler.

TOBB 'nin aldığı karar gereği oda ve borsalar bünyesinde oluşturulan kadın ve genç girişimciler kurullarının üye sayıları; oda ve borsaların meclis üye sayısı ile eşitlendi. Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu 'nun üye sayısı da buna paralel olarak artarken; 2012 yılında daha etkin faaliyetler yapmayı hedefliyorlar.

Hülya Suyolcu, Semra Kayıkçı, Esma Ceylan ve Filiz Karaman ile yol başlayan Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu 'nun üye sayısı bugün 24 'e yükseldi. Yeni düzenleme ilse Zeynep Haşılcı, Leyla Akduman, Zahide Buzunoğlu, Fatma Damar, Aynur Kırbaş, Kadriye Dedeoğlu, Huriye İsak, Şükriye Kahya, Sultan Özkan, Filiz Türkoğlu, Sevinç Çınar, Dilek Özbaşlı, Ümmühan Bursalı, Hafize Yeliz, Elif Çavdari, Funda Atila, Yapı Kredi Bankası Söke Şube Müdürü Sema Taşkın, Söke Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Kutel Gültan, Neslihan Aydınocak ve Saadet Yamak Söke Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu 'nda yer alan diğer isimler oldu.

2011 yılı içinde başarılı çalışmalar içinde yer alarak Söke Kadın Girişimciler Kurulu isminde söz ettirmeyi başardıklarını ifade eden Kurul başkanı Hülya Suyolcu; çalışmalarının daha da artarak 2012 yılında da devam edeceğini söyledi. Üye sayılarının artması ile kurulun gücünün de arttığını ifade etti.Ne kadar çok üreten beyin ve gelişen fikir olursa Söke Ticaret Odası 'nın da etkinliklerinin o kadar artacağına inandığını ifade eden Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran; gerçekleştirilen tüm etkinliklerin odaya olduğu kadar Söke 'ye de büyük katkılar sağlayacağını söyledi.
Kaynak: İHA