Hakan Akkaya'dan Kadınlara Giyim Tüyoları

Show TV ekranlarında yayınlanan "Bugün ne giysem?" programının juri üyesi Hakan Akkaya, Balıkesir'de kadınlara giyim tüyoları verdi.

Hakan Akkaya'dan Kadınlara Giyim Tüyoları
Balıkesir Rotary Kulübü'nün davetlisi olarak Balıkesir'e gelen moda tasarımcısı Akkaya, Otel Basri'de yaptığı konuşmada, kadınların en çok dikkat etmesi gereken şeyin vücut yapısına göre giyinmek olduğunu ancak buna hiç önem verilmediğini söyledi.

Akkaya sözlerini şöyle sürdürdü: 'Benim en rahatsız olduğum konu, 50 yaşındaki bir kadının 20 yaşındaki kız gibi giyinmesi. 20 yaşındaki bir kızın vücuduna sahip olabilir ama bu 20 yaşındaki kız gibi giyinebileceği manasına gelmez. Buna çok dikkat edilmeli. Özellikle Türkiye'de şunu çok görüyorum. Özel hayatında yaşadığı bazı sorunlardan sonra kendine bakmaya başlayan kadın, vücudu iyi olduğunda 20 yaşında bir kızın giyebileceği elbiseyi tercih edebileceğini düşünüyor. ' Sempatik juri üyesi Hakan Akkaya, harcamanın gelirle orantılı olması gerektiğine de dikkat çekerek, 'Benim en kızdığım şey, 10 lira geliri olan birinin 5 lirasını giyime harcaması ' dedi.

Balıkesir Rotary Kulübü Başkanı Halit Akçal, yaklaşık 1 saat sahnede konuşma yapan Akkaya'ya program sonunda çiçek takdim etti.
Kaynak: İHA