Genç Müsiad İstişare Toplantısı Düzenledi

Bu yıl 8.’si düzenlenen Adana Genç MÜSİAD’ın genişletilmiş istişare kurul toplantısı yapıldı.

Genç Müsiad İstişare Toplantısı Düzenledi
Toplantı Adana MÜSİAD Şube Başkanı Bilal Nadir Gök, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, Genç MÜSİAD Genel Başkanı Abdulsamed Temel, Mersin Genç MÜSİAD Başkanı Mehmet Sait Kayhan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Genç MÜSİAD üyeleri, siyasi parti gençlik kolları başkanlarının katılımıyla Baro Tesislerinde yapıldı.

Açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Başkanı Zeynel Abidin Üstemel, 2011 yılında yapılan çalışmalardan bahsetti ve yeni dönem için başarı temennisinde bulundu. Genel Başkan Abdussamet Temel ise Genç MÜSİAD 'ın Türkiye 'de ve Orta Doğu başta olmak üzere uluslararası platformda ne kadar etkin olduğuna dikkat çekti. Protokol konuşmalarıyla devam eden toplantıda genç nesilin bilinçli, geleceği gören emin adımlarla koşar adım ilerlediğine değinen Adana MÜSİAD Şube Başkanı Bilal Nadir Gök, 'Gençlerin bu azmini gördükçe gelecekten umutluyum. ' dedi.

Genç MÜSİAD Adana şubesinin 10 kişiden oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri ise Genç MÜSİAD Adana Şube Başkanı Zeynel Abidin Üstemel tarafından şu şekilde açıklandı: Zeynel Abidin Üstemel, Mustafa Zübeyir Yağcı, Ahmet Aslan, Nazım Bağlam, Kazım Kocaman, Gökhan Sağır, Mahmut Çiftçi, Hamit Sütcü, Gökhan Akar, Fatih Aydemir.

Programın sonunda Gençlik kurulundan MÜSİAD 'a geçiş yapan Beytullah Dinç 'e ve yaş haddinden dolayı Genç MÜSİAD üyeliği sona eren İzzettin Oral 'a plaket verildi.