Batı Grup Güvenlik'ten Başarılı Kursiyerlere Plaket

Batı Grup Güvenlik, 2011 yıllı eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

Batı Grup Güvenlik'ten Başarılı Kursiyerlere Plaket
Güvenlik sektöründe 2007 yılından beri hizmet verdiklerini belirten Batı Grup Güvenlik Müdürü Süleyman Akmanlar, “2011 yılından itibaren eğitim faaliyetlerine başlamış bulunmaktayız. 2011 yılında güvenlik eğitim hizmetinde öncelikle 7 dönem ve 4 yenileme dönemi açtık. Bu 7 dönemde 285 kişi öğrenci mezun ettik. Bu eğitim hizmetini aşmamızdaki birinci sebep kendi kadrolarımızı daha profesyonel hale getirerek uzman güvenlik personeli yetiştirmektir. Mezun verdiğimiz 285 kişiden çoğunu kendi güvenlik bünyemize aldık. 2012 'de 2 temel eğitim, 1'de yenileme eğitimi olmak üzere 70 kursiyerle eğitime yeniden başlamış bulunmaktayız.” dedi.

BAŞARILI KURSİYERLERE PLAKET
Batı Grup Güvenlik şirketinde düzenlenen programda yapılan açıklamanın ardından verilen eğitimleri başarıyla tamamlayan kursiyerlerden Emine Savran ve Seher Şentürk ile usta öğretici Adnan Coşkun 'a Batı Grup Güvenlik Yönetim Kurulu Başkanı Gökay Budak tarafından plaket verildi. Ayrıca güvenlikçi bayanlara kelepçe ve cop hediye edildi.
Kaynak: İHA