Kiad, Tuskon İle Kastamonu'yu Dünyaya Açacak

Kastamonu İşadamları Derneği (KİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tonbul, uluslararası alanda büyük faaliyetlere imza atan Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) çatısı altında Kastamonu iş hayatına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Kiad, Tuskon İle Kastamonu'yu Dünyaya Açacak
Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, KİAD Yönetim Kurulu'nu makamında kabul etti. Yeni seçilen KİAD Yönetim Kurulu olarak, Başkan Topçuoğlu ile tanışma amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten KİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tonbul, Kastamonu'da uyumlu bir işbirliği olduğunu ifade ederek, ' Gerek belediyemiz, gerek odalarımız ve sivil toplum örgütlerimiz her zaman uyumlu bir işbirliği içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu amaçla göreve yeni başlayan arkadaşlarımızla birlikte şehrimiz için sizlerle birlikte ne yapabiliriz diye görüşmek istedik. Bu şehir için yapacağınız her türlü güzel çalışmanın ve hizmetin yanında olacağız. ' diye konuştu.

Daha sonra dernek çalışmaları hakkında Başkan Topçuoğlu'na bilgi veren Tonbul, KİAD'ın Kastamonu'daki çalışmalarının yanı sıra yurt içi ve yurt dışı girişimleri hakkında bilgi vererek, ' Uluslararası alanda büyük faaliyetlere imza atan ve bağlı bulunmakla gurur duyduğumuz TUSKON çatısı altında ilimiz iş hayatına katkı sağlamayı hedefliyoruz. ' dedi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu da KİAD'ın yeni yönetim kuruluna bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Kastamonu yararına olacak her türlü çalışmalarda, belediye olarak yanlarında olacaklarını belirten Başkan Topçuoğlu, ' KİAD, geçmişten günümüze uzun yıllardır Kastamonu'da faaliyetleri olan bir derneğimiz. Seçkin iş adamlarımızın oluşturduğu KİAD'ın Kastamonu'ya çok güzel hizmetler ve yatırımlar yapacağı inancındayım. ' dedi.

Belediye'nin yeni hizmet binasında gerçekleşen ziyarete KİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tonbul, Başkan Yardımcısı İbrahim Umur, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Civelekoğlu, Zafer Demir, Necmettin Kantar, Mehmet Caferoğlu, Hüseyin Karahasan, Ali Osman Yıldız, Genel Sekreter Haşim Ünal ve Basın Danışmanı Hasan Cengiz katıldı.