Özden: 'Adana 2013’le Birlikte Yeni Bir Döneme Girecek'

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu Başkan adayı Esra Özden, 2013’le birlikte Adana’nın yeni bir döneme gireceğini söyledi.

Özden: 'Adana 2013’le Birlikte Yeni Bir Döneme Girecek'
Adana’da oda ve borsalara kayıtlı Kadın Girişimciler Kurulu üyeleriyle Seyhan Otel’de bir araya gelen Esra Özden, “Erkek egemen ağırlıklı yönetimle Adana’nın geldiği nokta ortada. Ben lise yıllarımda ‘Türkiye’nin 4’üncü büyük kenti Adana’ diye başlayan cümleleri özledim. Anne olmaktan kaynaklı üretkenliğimizle bu kentin gelişmesi için kolları sıvıyoruz. Adana başarılı iş kadınları bakımından Türkiye’nin en güçlü kenti. Bu potansiyeli daha yaşanabilir bir Adana için kullanmaya hazırlanıyoruz. 2013’le birlikte Adana yeni bir döneme girecek” dedi.

Kurul üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda kadınların yönetimindeki şirket başarılarına dikkat çeken Özden, “Aramızda Türkiye’nin hatta dünyanın dört bir yanıyla ticaret yapan, marka olmuş firmaların yöneticileri var. Bu arkadaşlarımız yeni dönemde kentin yönetiminde de yer alacak. Yaklaşan meslek odaları seçimlerinde daha fazla kadın meclis üyesi yer alması başta olmak üzere yerel yönetimden milletvekili seçimine bu kurul parti dahil hiçbir ayrım yapmadan başarılı kadınların yanında olacak” diye konuştu.

Esra Özden’in düzenlediği toplantıya Adana Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Sümer Şen, Adana İŞKAD Başkanı Elif Doğan Türkmen ve Adana KAGİD Başkanı Şebnem Akalın da katıldı.

Kaynak: İHA