Milli Eğitim Müdürlüğü Dur Durak Bilmiyor

Orhaneli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla göz dolduruyor.

Milli Eğitim Müdürlüğü Dur Durak Bilmiyor
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalara ve açılışlara Orhaneli Kaymakamı Serdar Bakır, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlükleri personeli ve davetliler katıldı.

İlk olarak Orhaneli eski devlet hastanesi binasının 50 yatklı yeni Devlet Hastanesi'ne taşınmasının ardından boşalan binaya Halk Eğitim Merkezi taşındı. İbrahim Hüsniye Çağlayan İlköğretim Okulu'nda öğretmen odası da açıldı. Ahmet Necati Yılmaz Endüstri Meslek Lisesi'nin yeni yapılan yemek salonu ve Sait Yılmaz Anadolu Lisesi'ne yapılan 100 kişilik yemek salonunun açılışları da yapıldı. İmam Hatip Lisesi'nin çatı katının yapılmasına da başlandı

Orhaneli Milli Eğitim Müdürü Recai Albay, 'İbrahim Hüsniye Çağlayan İlköğretim Okulu'nun salonu ile okul arasında kalan boşluğa bir kat çıkılarak eksik olan öğretmen odası yapıldı. İlçe merkezinde bulunan okulların çevre düzenlemesi yapıldı. Bahçelerine kilitli parke taşı döşendi. Çalışmalarımıza destek veren herkese teşekkür ederim ' dedi.

Kaynak: İHA