Sadık 'Zeyna” Ölen Sahibinin Başında 4 Gün Bekledi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 'Zeyna' isimli köpeğin arkadaşları tarafından evinde ölü bulunan sahibinin başında 4 gün boyunca aç susuz beklediği belirtildi.

Sadık 'Zeyna” Ölen Sahibinin Başında 4 Gün Bekledi
Edinilen bilgilere göre; Fethiye’de bir tur şirketinde şoförlük yapan bir çocuk babası Cengiz Ardıç’tan (45), 4 gündür haber alamayan arkadaşları Ardıç'ın Patlangıç Mahallesi Ölüdeniz Kavşağı'ndaki evine gitti. Kapıyı çalan arkadaşları evde yalnız yaşayan Cengiz Ardıç’tan ses alamayıp köpeği Zeyna’nın havlama sesini duyunca durumu polise bildirdi. Fethiye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, çilingir yardımıyla eve girdiklerinde Ardıç’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Yatağında ölmüş vaziyetteki Cengiz Ardıç’ın çok sevdiği köpeğinin 4 gün boyunca aç- susuz başında beklediği öğrenildi.

Cengiz Ardıç’ın cesedinde yapılan incelemede herhangi bir darp izi ya da başka bir emare bulunamadı. Atdınç'ın 4 gün önce kalp krizi sonucu ölmüş olabileceğini ifade edildi. Ardıç’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp’a gönderildi.GERİDE GÖRÜNTÜLERİ KALDIEvinin içerisinde köpeği Zeyna ile oyunlar oynarken görüntüleri ortaya çıkan Cengiz Ardıç ölünce, sadık dostu Zeyna, Fethiye Belediyesi hayvan barınağına teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor .
Kaynak: İHA