Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı: “gölbaşı Sizin Yuvanız”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı’nda bulunan üniversitelerde eğitim ve öğretim gören öğrencilerle yemekte bir araya geldi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Odabaşı: “gölbaşı Sizin Yuvanız”
Gölbaşı Belediyesi’nin Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi’nde verilen yemekte konuşan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, üniversite gençliğinin her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Odabaşı, “Ailelerinizden uzak olabilirsiniz ama Gölbaşı’nın da sizin bir yuvanız olduğunu asla unutmayın. Gölbaşı sizlerin yeni yuvası, burada hiçbir şekilde yabancılık çekmeyin. Yaşadığınız sıkıntılarınızda biz buradayız. Sizlere yardımcı olmak için elimizden gelen tüm imkanları değerlendirmek isteriz” diye konuştu.

Başkan Odabaşı, yemekte öğrencilerin istek ve önerilerini de dinledi. Üniversite öğrencileri, üniversite girişlerinde Gölbaşı Belediyesi tarafından her sabah dağıtılan ücretsiz sıcak çorba ikramı için Odabaşı’na teşekkür ettiler.

Yemekli toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcıları Ersin Pehlivan, Ozan Özdemir, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Melih Molla ve davetli üniversite öğrencileri katıldı.

Kaynak: İHA