Bolu Belediye Başkanı Yılmaz'ın Açıklaması

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ''Gölcük'ü Türkiye'nin markası yapana kadar çalışacağız'' dedi.

Bolu'ya gezi amaçlı gelen Osmaniye Kadirli Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Muhittin Akkaya ve dernek yöneticileri ile Gölcük Tabiat Parkı'nda sabah kahvaltısında bir araya gelen Yılmaz, dernek üyelerine Gölcük'teki çalışmalar hakkında bilgi verdi.

''Gölcük'ü biz kiraladıktan Sonra ilk olarak çevre düzenlemesi işine hızlı şekilde girdik'' diyen Yılmaz, ''İtfaiye müdürlüğümüzde görevli dalgıçlarımız yardımıyla gölün içi dahil olmak üzere, tüm çevresinde Son derece titiz bir temizlik çalışması gerçekleştirdik. Daha Sonra içerisinde sabit mangal ve şömine bulunan kapalı alanlar inşa ettik ki buraya kışın da gelen vatandaşlarımız buralardan faydalansın, üşümeden gelip mangalını yapabilsin'' ifadelerini kullandı.

Gölcük'teki çalışmaların devam edeceğini anlatan Yılmaz, ''Gölcük'ü Türkiye'nin markası yapana kadar çalışacağız. Ayrıca Gölcük'e gelen vatandaşlarımız günü birlik gelmesin, isteyenler geldiklerinde burada konaklayabilsinler diye de orman içerisinde müsait yerlere bungalov evler yapacağız. İlk etapta burada iki adet kullanılmayan, dökük halde ve çürümeye terk edilmiş yapılar vardı, onları restore ettik. Bunların çalışmaları birkaç güne bitecek ve bunlar bittikten Sonra Gölcük'te gelenler isterlerse burada konaklayabilecekler'' diye konuştu.

Gölcük'e bir otel de yapmak istediklerini vurgulayan Yılmaz, ''Otel yerimiz hazır ve teklif bekliyoruz. Gelsin, bize bir girişimci ve oturalım, anlaşalım. Fakat benim bir şartım var, otel yapmak isteyen kişi ya da kişiler, Karacasu'dan Gölcük'e kadar teleferik hattı inşa edecek'' şeklinde konuştu.

Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz

Yayıncı: Kemal Kaymak
Kaynak: AA