Keçiören'de ‘Yoksullarla Dayanışma Haftası’ Yemeği

Keçiören Kaymakamlığı ve Keçiören Belediyesi, ‘Yoksullarla Dayanışma Haftası’ nedeniyle yemek verdi.

Keçiören'de ‘Yoksullarla Dayanışma Haftası’ Yemeği
‘Yoksullarla Dayanışma Haftası’ dolayısıyla Halil İbrahim Sofrası'nda düzenlenen yemeğe; Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti eski Sakarya Milletvekili Recep Yıldırım ve Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur katıldı.

Keçiören Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nden sosyal hizmet kapsamında yardım alan ailelerin katıldığı yemek, konuşmalarla başladı.

Keçiören Belediye Başkanı Ak yaptığı konuşmada, “Belediyemiz yoksulluk sınırında yaşayan ailelere hem maddi hem de ayni yardımlar yaparak onların sıkıntılarını bir nebze olsun giderme gayreti içinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gıda yardımı, eşya yardımları, kıyafet yardımı, sıcak yemek hizmeti, bez yardımı, yakacak yardımı, barınma hizmeti, cenaze sonrası yemek hizmeti gibi pek çok konuda muhtaç ailelere yardım elini uzatıyor” diyerek Keçiören Belediyesi’nin sosyal yardım alanında yaptığı faaliyetlere dikkat çekti.

Program, hayırsever iş adamları ve kuruluşlar tarafından yapılan bağışlardan hazırlanan hediyelerin dağıtılmasıyla sona erdi

Kaynak: İHA