'Ankara, İstihdam, Kariyer ve Girişimcilik Fuarı' Kapılarını Açtı

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Asım Balcı, Ankara Kalkınma Ajansı olarak Ankara'da girişimciliğin geliştirilmesi çalışmalarını çok önemsediklerini belirterek, "Bu kapsamda, bizim kullanmış olduğumuz mali destek programlarında girişimciliğe yönelik bazı öncelikler bulunmakta.Girişimci gençlerimizin Ankara'da yapacağı projelerin desteklenmesi, onların sermaye sahipleri ve yatırımcılarla buluşması için de ortam oluşturuyoruz" dedi.

'Ankara, İstihdam, Kariyer ve Girişimcilik Fuarı' Kapılarını Açtı
' Ankara İstihdam ve Girişimcilik Fuarı'nın açılışı Altınpark ANFA'da gerçekleştirildi.

Fuara bin ve üzeri istihdam sağlayan firmalar stant açarak katılım sağladı. Etkinlik kapsamında, işsizlere iş sağlama, iş arama becerileri, öğrencilere staj imkanı ve burs koşulları sağlama konularında vatandaşlara bilgiler verildi.

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Doç. Dr. Asım Balcı, yaptığı açıklamada, Ankara Kalkınma Ajansı olarak Ankara'da girişimciliğin geliştirilmesi çalışmalarını çok önemsediklerini belirterek, "Bu kapsamda, bizim kullanmış olduğumuz mali destek programlarında girişimciliğe yönelik bazı öncelikler bulunmakta. Ayrıca, girişimci gençlerimizin Ankara'da yapacağı projelerin desteklenmesi, onların sermaye sahipleri ve yatırımcılarla buluşması için de ortam oluşturuyoruz" dedi.

Uygulamalı girişimcilik destek eğitimlerini KOSGEB'le işbirliği içerisinde verdiklerini bildiren Balcı, girişimcilerin geliştirmiş olduğu projelerin istihdama katkısı konusunda destek verdiklerini söyledi

Kaynak: İHA