Milletvekillerinden Veteriner Hekimleri Odasına Ziyaret

AK Parti Milletvekili Mehmet Altay ile CHP Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Uşak Veteriner Hekimleri Odası’nı ziyaret etti.

Milletvekillerinden Veteriner Hekimleri Odasına Ziyaret
Oda Başkanı Özgür Uğur, milletvekillerinden ziyaret esnasında mesleki sorunların çözümü noktasında destek istedi. AK Parti Milletvekili Mehmet Altay ile CHP Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Uşak Veteriner Hekimleri Odası’nın Son genel kurulunda başkanlığa seçilen Özgür Uğur’u ayrı ayrı ziyaret ettiler. Odayı ilk olarak AK Partili Mehmet Altay ziyaret etti. İl Başkanı Mehmet Gün ve Merkez ilçe Başkanı Mehmet Nacar ile birlikte Veteriner Hekimleri Odası yönetiminin sorunlarını dinleyen Altay, AK Parti hükümetinin tarım ve hayvancılık politikalarını değerlendirdi. Tarım ve hayvancılığa hükümetin büyük önem verdiğini ifade eden Milletvekili Altay, bunun Sonucu olarak Son 10 yılda tarımsal üretimin iki kat arttığını ifade etti.

AK Parti heyeti ziyaret Sonunda Oda yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektirdiği anda CHP Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz geldi ve iki milletvekili kapıda karşıtlılar. AK Parti heyetinin ayrılmasından Sonra Veteriner Hekimleri Odası Yönetimi ile bir araya gelen CHP Milletvekili Yılmaz ise hükümetin tarım ve hayvancılık politikalarını eleştirdi.

Hükümetin yanlış politikaları nedeniyle hayvan ithalatı yapılmaya başlandığını ve artan girdi maliyetlerinin çiftçiyi zor durumda bıraktığını iddia eden Dilek Akagün Yılmaz, muhalefet olarak gördükleri yanlışları ve sorunları dile getirmeye devam edeceklerini söyledi.

Çiftçi borçlarının ertelenmesi ile ilgili Banaz’da yaşanan sıkıntıları da dile getiren CHP’li Yılmaz, İlçe Tarım, Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün çiftçileri bu konuda bilgilendirmeyerek görevini ihmal ettiğini de iddia etti.

Uşak Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Özgür Uğur ise milletvekillerine ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek mesleki sorunların çözümü için destek istedi .
Kaynak: İHA