Ak Parti Muğla Teşkilatları Marmaris'te Toplanacak

AK Parti Muğla İl Başkanlığı'nın düzenlediği eğitim semineri Marmaris ilçesinde yapılacak.

9-10 Kasım 2012 tarihlerinde Grand Paşa Hotel’deki seminere Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti Genel Başkan yardımcıları Ekrem Erdem, Mehmet Ali Şahin, Süleyman Soylu ve Menderes Türel, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Genel Merkez Teşkilat Başkan yardımcıları Hasan Ali Karaçelik ve Mahmut Göksu, Muğla milletvekilleri Ali Boğa ve Yüksel Özden ile akademisyen Prof. Dr. Abdullah Topçu konuşmacı olarak katılacak.

AK Parti il ve ilçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve üyeleri, belediye başkanları, il genel ve belediye meclisleri üyeleri, belde başkanları ve kuruculardan oluşan yaklaşık 600 partilinin bulunacağı iki günlük seminerin çok faydalı olacağını belirten Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, çok sayıda önemli konunun görüşüleceğini kaydetti.

Öztürk, toplantıda katılımcılar tarafından Büyükşehir Kanunu, teşkilatta başarının ilkeleri, iç ve dış siyasi gelişmeler, dünyada ve Türkiye’de siyasi akımlarla yerelde ve genelde hükümet icraatlarının değerlendirileceğini dile getirdi .