Yalçın: “Bin Yıllık Kardeşliğe Kimse Gölge Düşüremez”

AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, çıkan olaylarda bir kişinin yaralandığı Yavuzselim ve Ulus mahallerini ziyaret etti.

Yalçın: “Bin Yıllık Kardeşliğe Kimse Gölge Düşüremez”
AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın, geçtiğimiz günlerde Ulus ve Yavuzselim mahallerinde meydana gelen olayların ardından mahalleli ile buluştu. Başkan Yalçın, vatandaşlarla sohbet ederek, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yaşanan sıkıntıların hep birlikte aşılacağını ifade eden Yalçın, “Biz biriz, beraberiz. Etle tırnak gibiyiz. Bin yıllık kardeşliğe gölge düşmesine izin vermeyiz. İnşallah her sıkıntınızda geleceğiz. Bu mahalle Bursa’nın geleneklerini, göreneklerini yaşatan mahalledir. Sakın bu huzuru bozmak isteyenlere fırsat vermeyin. Büyük geçmiş olsun. İnşallah böyle sıkıntı yaşamayız” dedi.

Ulus Mahallesi’ndeki ziyaretin ardından Yavuzselim’e geçen Yalçın, vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sohbet etti. Hiç beklenmedik olaylar yaşandığını söyleyen Yalçın, “Bu milleti bugüne kadar yabancı hiçbir devlet teslim alamamış, kimse esir edememiş. Ancak tarih boyunca bizi birbirimize düşürmeye kalktılar. Bunu hiç unutmayalım. Biz yüce dinin mensuplarıyız. İslam dini bütün dünyaya kardeşlik getiren dindir. Ben inanıyorum, bunu Yavuzselim halkı iyi biliyor. Hiç kimseye fırsat vermeyeceğiz. Farklılıklarımız bizim gücümüzdür. Bu olaylardan herkesin netice çıkaracağına inanıyorum. Devlet ve emniyet de netice çıkartacak. İnşallah iyi günlere hep birlikte çıkacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA