İl Özel İdare'den Suşehri’ne Araç Takviyesi

Sivas’ın Suşehri ilçesinde, Sivas İl Özel İdaresi tarafından, İlçe Özel İdare Müdürlüğü Bakım Şantiye Şefliği’ne araç takviyesi yapıldı.

İl Özel İdare'den Suşehri’ne Araç Takviyesi
Yaklaşan kış ayı öncesi Sivas İl Özel İdaresi tarafından, özellikle köy yollarında karla mücadele çalışması yapan ekiplere malzeme ve yakıt desteği sağlamak için gönderilen yeni kamyonet, İlçe Özel İdare Müdürlüğü Bakım Şantiye Şefliği garajına çekildi. İlçe Özel İdare Müdürlüğü Bakım Şantiye Şefliği’nde incelemelerde bulunan Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, İlçe Özel İdare Müdürü Niyazi Ocak’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ayhan, “Suşehri ilçesinde ve köylerinde özellikle kış ayında yaşanan ağır kış şartları nedeniyle köy yollarında karla mücadele çalışması yapan özel idare bünyesindeki ekiplerimize malzeme ve yakıt ikmalinde ve arazi şartlarına uygun yeni aracımızı gönderdik. Bu yeni araçla eskiden karla mücadele ekiplerine ulaşılamazken, artık arazi şartlarının zorluğuna rağmen her türlü destek sağlanacaktır. Suşehri İlçe Özel İdare Müdürlüğü Bakım Şantiye Şefliği birçok ilçede bulunmayan bir bakım hizmet binasıdır. Burada görev alan cefakar çalışan personelimize de her türlü desteğimizi vereceğiz” diye konuştu.

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan’a incelemelerine, Suşehri Kaymakamı Mehmet Demiral ve Hafik Kaymakamı Cemal Demiryürek de eşlik etti .
Kaynak: İHA