Ak Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantıları

AK Parti İlçe Danışma Kurulu Meclisi, 19 Mayıs ve Yakakent ilçelerinde düzenlenen toplantılarla devam etti.

Ak Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantıları
19 Mayıs ve Yakakent ilçelerinde düzenlenen Danışma Kurulu Meclisi Toplantılarına AK Parti Samsun İl Başkan Vekili ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Alaettin Bayrak, AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı İbrahim Eren, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Dereköy Belediye Başkanı Ahmet Topal, AK Parti Yakakent İlçe Başkanı Mehmet Gençoğlu, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nın açılış konuşmalarını yapan AK Parti 19 Mayıs ve Yakakent İlçe Başkanları İbrahim Eren ve Mehmet Gençoğlu, ilçe teşkilatının yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi vererek sunum yaptılar. İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının konuşmalarının ardından köy ve mahalle temsilcileri, ilçe de yaptıkları çalışmaları anlatarak bulundukları bölgelerin taleplerini dile getirdiler.

Yapılan değerlendirmelerin, görüş alışverişinin ardından talepleri ve görüşleri not alan AK Parti Samsun İl Başkan Vekili ve Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Alaettin Bayrak, "Partimizin omurgası olan teşkilatlarımızla bir araya gelip bu toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Yarın seçim olacakmış gibi hazır olan partimizin, 2014 seçimlerinde yapacağı çalışmalar ilgili de fikir alışverişi yapmak açısından bu toplantılarımız ayrı bir önem arz ediyor. Tüm teşkilatımız ile birlik, beraberlik ve uyum içinde gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kaynak: İHA