Sanatçı Dostlarından Müslüm Gürses’e Ziyaret

Geçirdiği by-pass ameliyatı sonrasında yoğun bakımda tedavisi süren Müslüm Gürses’in yattığı hastane ziyaretçi akınına uğradı.

Şişli’de özel bir hastanede geçirdiği bypass ameliyatı Sonrasında yoğun bakımda tedavisi süren Müslüm Gürses’i Son olarak Onur Akın ve Metin Şentürk ziyaret etti. Son durumu hakkında bilgi almak için geldiklerini ifade eden Şentürk ve Akın, “Müslüm Gürses’e acil şifalar diliyoruz” dedi.

Hastaneye gelen Onur Akın ziyaret öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Türkiye’de sanatçı verilen değerin bir kez daha farkına varıldığını söyleyen Onur Akın şunları söyledi; “Sanatçı sadece yaptığı iş değil bütün toplumu temsil eden insandır. Yani her türlü etkisi toplumda çok çabuk yayılır. Ben buraya gelirken , benzin alırken pompacıya diyorum , Müslüm abiye gidiyorum diye. Herkes Müslüm Gürses’in sağlığından haberdar. Çok önemli bir şey. Türkiye’nin sanatçıya verdiği değeri gösteriyor. Umuyorum ve diliyorum ki Müslüm Gürses eski sağlığına kavuşur. Zarar görmeden inşallah bu hastaneden çıkar. Yine o güzel şarkılarını türkülerini söyleyecek fiziksel yapıya kavuşur. Sağlığına bir an önce kavuşur. İnşallah aramıza döner. Müslüm Gürses’e acil şifalar diliyoruz tüm sevenlerine ve ailesine. Müslüm Gürses’in emin ellerde olduğunu biliyoruz. Çünkü Bingür hocanın ellerinde. O çok değerli bir profesör. Umuyoruz ve diliyoruz ki Müslüm Gürses sağlığına en kısa zamanda kavuşacaktır.” Müslüm Gürses’i ziyaret eden bir başka isim ise Metin Şentürk oldu. Şentürk, “Üzüldük ama şimdi güzel haberler alıyoruz, seviniyoruz. Baba, bizim her şeyimiz çok seviyoruz. Onun canı acırsa bizim de canımız acımış olur. O acıyı paylaşmaya geldik. Biraz zaman lazım. Babamız bizim sağlamdır. Böyle şakalar yapar ama Sonra şaka olduğunu hepimize gösterir. O bizim birtanemiz. Ona bir şey olmaz kolay kolay. Tabii ki böyle zamanlarda dua da etmek gerekiyor. Sevenlerinin de dua etmesi lazım” dedi.

Kaynak: İHA