İnci Akü’ye 'en Rekabetçi Şirket Başarı Ödülü' Verildi

İnci Holding çatısı altında faaliyet gösteren İnci Akü, "En Rekabetçi Şirket Başarı Ödülü" aldı.

Sektörel Dernekler Federasyonu (SEDEFED) ve TÜSİAD-Sabancı Üniversitesi Rekabet Forumu (REF) tarafından düzenlenen 8. Rekabet Kongresi’nde, Yılın Rekabetçi Şirketi Ödülleri verildi.

Sektörünün ihracat lideri İnci Akü operasyonel mükemmellik, süreç iyileştirme, sürekli gelişim, insana yatırım ve ar-ge alanlarındaki başarılarından dolayı 2012 yılının "En Rekabetçi Şirketi Başarı Ödülü"ne layık görüldü.

İnci Akü Yönetim Başkanı ve CEO’su Göksel Paker, yaptığı açıklamada, “Sürdürülebilir rekabet için kurumları teşvik eden Rekabet Gücü Ödülleri'nde bu ödülü olmaktan dolayı büyük onur duyuyoruz.” dedi.

Uluslararası arenada var olabilmek için rekabetçi olmanın önemini vurgulayan Paker, şunları kaydetti: “Bu bilinçle operasyonel mükemmellik, süreç iyileştirme, sürekli gelişim ve insana yatırım konusundaki öncülüğümüzü sürdürüyoruz. Bu konulardaki hassasiyetlerimizin yanısıra Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından 2009 yılında sektörümüzde bir ilki daha gerçekleştirerek aldığımız ar-ge merkezi belgesi, bu önemli ödülü haketmemizde önemli bir paya sahip. 2023 yılında dünyanın ilk 10 akü üreticisi arasında yer almayı hedefliyoruz. Her geçen gün daha büyümüş, daha global, daha marka değeri yüksek, daha çok istihdam sağlayan bir firma olacağız. Geleceğin enerji depolama çözümlerine odaklanan bir kurum olarak, yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza devam edeceğiz.”