Adana'da Taraftar Terörü Güvenlik Kamerasında

Adana'da oynanan Adana Demirspor-Adanaspor derbisi öncesi bilet almaya gelen taraftarlar arasında çıkan kavgada 2 kişinin bıçakla, 1 kişinin ise atılan taşla yaralanması, 8 otomobilin zarar görmesi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Adana'da Taraftar Terörü Güvenlik Kamerasında
Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde geçtiğimiz pazar günü meydana geldi. 5 Ocak Stadı'nda saat 19.00’da oynanan ve Adana Demirspor'un, Adanaspor'u 4-2 yendiği maç öncesi her iki takımın taraftarı bilet almak için gişelerin önüne geldi. Bu arada poliste geniş güvenlik önlemi aldı. Ancak buna rağmen stat etrafına gelen taraftarlar birbirine sözlü olarak sataşınca aralarında taşlı, sopalı, bıçaklı kavga çıktı. Taraftarlar ara sokaklarda bir süre kavga etti.

Yaklaşık 7 dakika süren kavgada Adana Demirsporlu taraftarlar ile Adanasporlu taraftarlar birbirine girdi. Çıkan kavgada 2 taraftar bıçakla yaralanırken 1 taraftarda atılan taş sonucu yaralandı. Taraftarlar ara sokaklarda bulunan 8 otomobilin camını taşla kırarak zarar verdi. Olaylarda bazı taraftarlar otomobillerin üzerine çıkarak karşı taraftarlara meydan okudu. Otomobilin üzerine çıkan bir taraftarın elindeki bıçak ise dikkat çekti. Daha sonra olaylara polisin müdahale etmesiyle taraftarlar ara sokaklara kaçarak izlerini kaybettirdi. Bu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi .
Kaynak: İHA