MHP İl Teşkilatı Kongrede Bahçeli’yi Destekleyecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Uşak İl Başkanı Alpay Özgür, 4 Kasım’da yapılacak 10. olağan büyük kongrede mevcut Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi destekleme kararı aldıklarını söyledi.

MHP İl Teşkilatı Kongrede Bahçeli’yi Destekleyecek
İl Başkan Alpay Özgür il teşkilatı ve ilçe başkanlarıyla Nev Restaurantta yaptığı basın toplantısında olağan büyük kongrede Devlet Bahçeli’yi destekleme kararı aldıklarını açıkladı.

MHP Uşak il ve ilçe teşkilatlarını temsilen 4 Kasım’daki büyük kongrede 7 delegenin oy kullanacağını ifade eden Alpay Özgür, kongrenin sadece Türkiye için değil büyük Türk dünyası ve Ortadoğu politikası için de önemli olduğunu savundu. Kongrenin “Türk Milleti Sensiz Asla” sloganı ile tertiplendiğini de kaydeden İl Alpay Özgür, MHP Genel Başkanlığı’na aday olduğunu deklare eden bazı adayları da eleştirdi.

Aday olduğunu açıklayanlar arasında parti tüzüğüne uymayanların olduğunu iddia eden Alpay Özgür, “MHP Genel Başkanlığı’na aday olduğunu deklare eden bazı adayların resmi anlamda ve hukuki olarak aday olma imkanı dahi yoktur. Bu durum bazı kişi ve yapılanmaların, MHP’deki genel başkanlık makamını itibarsızlaştırmaya çalıştıklarının bir göstergesidir” dedi.

Suriye ile yaşanan gerginlikler sonucu geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden geçen tezkere konusuna da değinen MHP İl Başkanı Alpay Özgür, “Tezkere için yapılan oylamada MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli örnek bir tavır sergilemiştir. Bu duruş bize bir kez daha Genel Başkan Bahçeli’nin partimiz ve ülkemiz için nedenli önemli bir şahsiyet olduğunu göstermiştir. Sayın Genel Başkanımız tezkere konusunda yaptığı açıklamalarla milletimizden de büyük bir destek almıştır. Siyasetteki engin tecrübesi, ülke menfaatlerine karşı duyduğu sorumluluk ve devlet adımlığı noktalarındaki tutumu nedeniyle kongrede Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi destekleme kararı aldık. Büyük kongremizin milletimize ve partimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi .
Kaynak: İHA