Kütahya İhtiyaç Akademi Eğitim Öğretim Dönemini Başlattı

İhtiyaç Akademi Kütahya Şubesi, dershanelerine kayıt yaptıran öğrencilerle tanışma ve 2012-2013 eğitim öğretim yılına başlama etkinliği düzenledi.

Kütahya İhtiyaç Akademi Eğitim Öğretim Dönemini Başlattı
Dershane binasına düzenlenen etkinlikte konuşan Kurucu Müdür Fehmi Çapraz, eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu. Kütahya’da faaliyetinde 2. Yılında olan İhtiyaç Akademi Kütahya Şubesi, 2012-2013 eğitim öğretim yılına başlangıç için etkinlik düzenledi.

Dershaneye yeni kayıt yaptıran öğrencilerin de kaynaşmasını sağlayan etkinlikte konuşan Kurucu Müdür Fehmi Çapraz, İhtiyaç Akademiyi Kütahya’ya kazandırdıkları için oldukça mutlu olduklarını, faaliyetteki 2. Yıllarında oldukça yoğun ilgiyle karşılaştıklarını ifade etti.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ve Dikey Geçiş Sınavı (DGS) alanlarında faaliyetlerini sürdürdüklerini anlatan Çapraz, “2011-2012 eğitim öğretim yılında İhtiyaç Akademiyi Kütahya’da faaliyete geçirdik. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Geçtiğimiz yıl dershanemize devam eden çok sayıdaki öğrencimizin öğretmen olarak yurdun çeşitli yerlerine atanması onlar kadar bizleri de mutlu etmiştir. Bizimle birlikte sınavlara hazırlanan birçok öğrencimizin emeklerinin boşa çıkmadığını görmek gurur verici. Bu yıl da dershanemize kayıt yaptıran çok sayıda öğrencimizi sınavlara en iyi şekilde hazırlayıp onların da atanmaları için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

Dershanenin İdari Müdürü Salih Özden de yeni eğitim-öğretim döneminin öğrencilerine ve kadrolarına hayırlar getirmesini dileyerek dershanede KPSS A ve B gruplarına ve DGS gruplarına yönelik faaliyet yürüttüklerini, kayıtların sürdüğünü söyledi.

Düzenlenen başlangıç ve tanışma etkinliğine dershanenin eğitim kadrosu ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kaynak: İHA