İzmir'de CHP, MHP ve AK Parti'den Demokrat Parti'ye Toplu Katılım

İzmir’de CHP, AK Parti ve MHP’DEN çoğunluğunu kadın ve gençlerin oluşturduğu 70 kişi Demokrat Parti’ye geçti.

İzmir'de CHP, MHP ve AK Parti'den Demokrat Parti'ye Toplu Katılım
Demokrat Parti (DP) İzmir İl Başkanı Av. Gökhan Karateke, Karşıyaka İlçe Başkanı Edibe Nacir partilerine katılanlara rozet takarken, "Biz bu davaya inandık ve baş koyduk" dedi.

DP İzmir İl Başkanı Gökhan Karateke, önümüzdeki günlerde partilerine katılımların süreceğini belirterek, Türkiye'nin her zamankinden daha fazla partilerine ihtiyacı olduğunu savundu.

Karateke, "Önümüzdeki günlerde katılımlar Allah’ın izniyle daha da artacak. Bu katılımlarla çok güçleneceğiz.Bu davaya inandık ve baş koyduk.Bu dönemde partisi için çalışan, çoluk çocuğunun rızkını gözünü kırpmadan, partisi için harcayan her ilçe başkanıma ve yöneticilerimize minnettarım ve onlarla gurur duyuyorum. İdealist kadrolar olarak hepimiz inanıyoruz ve başaracağız. Türkiye’nin Demokrat Parti’ye her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Bu boşluğu doldurmak için teşkilatlanma yapısını sağlıklı oluşturmuş Demokrat Parti’nin bu siyasi arayışta en büyük alternatif olacaktır" diye konuştu.

DP Karşıyaka İlçe Başkanı Edibe Nacir de, Karateke ve DP’ye yeni katılan üyelere teşekkür etti: "Türkiye’nin içten ve dıştan tehdit altında olduğu bu dönemde var güçleriyle çalışmalarına devam edeceklerini ve yerel seçimlerde Demokrat Partiyi hak ettiği yere getirecek." DP'ye; MHP Karşıyaka İlçe Başkan Yardımcısı Süleyman Özkılıç ve arkadaşları ile MHP’den Ömer Ayvazoğlu, CHP’den Ankara Ayrancı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Aliye Altun, Karşıyaka CHP’den İmran Özgünay, Metin Saraç, Gülşen Saraç, Ebru Güzeycan, Nezahat Karabulut, Sevil Özdemir, Nermin Biberoğlu, Aliye Altun,Ümran Özgünay, Necdet Yetiş, Hüseyin Özkan ile AK Parti'den Hakan Nalbantoğlu katıldı .
Kaynak: İHA