Kuşadası’nda 1. Kurşun Atışı Yarışması Düzenleniyor

Kuşadası Ada Av Bayii 1. Ödüllü Kurşun Atışı Yarışması Düzenliyor.

Kuşadası’nda 1. Kurşun Atışı Yarışması Düzenleniyor
Kuşadası’na bağlı Kirazlı Köyü yolu üzerinde atış poligonunda 7 Ekim Pazar günü gerçekleşecek olan yarışma 3 kategoride yapılacak. 70 metre, 50 metre ve 35 metre mesafede sabit hedef üzerine atılacak kurşunlarla her klasman da dereceye girenlere ödül olarak 3 adet Otomatik ve sporpoze av tüfeği, 1 adet havalı tüfek, avcı yeleği dürbün, avcı bıçağı, kamp çadırı, deri fişeklik ve benzer av malzemeleri verilecek.

Kuşadası’nda bir ilki gerçekleştirerek bu organizasyonu düzenlediklerini belirten Ada Av Bayii Sahibi Çağatay Aynalı, “ şu ana kadar yarışma için yüz kişinin üzerinde bir başvuru oldu. 7 Ekim Pazar günü saat 10 da Kuşadası’na bağlı Kirazlı Köyü yolu üzerinde atış poligonunda gerçekleştirilecek. yarışma saatine kadar yarışmaya katılmak isteyenlerin başvurularını kabul edeceğiz. Yarışmamız 70 metre, 50 metre ve 35 metre mesafede 3 kategoride gerçekleştirilecek olup her yarışmacının her bir kategoride 5 atış hakkı bulunacağını belirtti.

Aynalı, “ yarışma sonunda dereceye girerek her ayrı kategoride dereceye ilk üçe giren yarışmacılara 3 adet Otomatik ve sporpoze av tüfeği, 1 adet havalı tüfek, avcı yeleği dürbün, avcı bıçağı, kamp çadırı, deri fişeklik ve benzer av malzemeleri verilecek. Katılım ücreti 15 TL yarışmacılarımız tüfeğini alıp gelecek atacakları kurşun bizden. Hakem heyetinde Hakem heyeti başkanı ve Kuşadası Avcılar Kurulu başkanı Mustafa Sarıoğlu ve Aydın İl Spor Müdürlüğünde trap yarışmaları başhakemi İlhami Güneş de yer alacak halkımızı ilkini düzenleyeceğimiz yarışmamıza bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA