Motokrosçu Cimşir Parkurda Yaşama Veda Etti

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesine Belediye motokros parkuruna arkadaşı ile birlikte gelen motokrosçu Doğan Servet Cimşir (39) antrenman sırasında fenalaşarak yaşamını yitirdi
Edinilen bilgiye göre arkadaşı Türker İnan ile birlikte Hayrabolu’ya gelen şampiyona için hazırlık yapan Cimşir, ATV’siyle dün yaptığı antrenman sırasında aniden fenalaşarak ATV’nin üzerine düştü.

Motokrosçu Cimşir Parkurda Yaşama Veda Etti
Arkadaşı İnan’ın 112 acilden yardım istemesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından Hayrabolu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

-TMF CİMŞİR’İN ÖLÜMÜNÜ WEB SAYFASINDA DUYURDU Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF), Cimşir’in ölümünü web sayfasından duyurarak şu ifadelere yer verildi;” “Türkiye Motokros Şampiyonası ATV sınıfında şampiyonluk mücadelesi veren sporcumuz Doğan Servet Çimşir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Gülen yüzü ve beyefendi kişiliğiyle bütün yarışçıların ve ATV sınıfının abisi Çimşir, Hayrabolu'da yaptığı antrenman sırasında kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Çimşir hayatını kaybetti. Merhum sporcumuz Doğan Servet Çimşir'e Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına da sabırlar dileriz' Evli ve bir çocuk babası olan Cimşir'in Türkiye Motokros şampiyonası ATV genel klasmanında 2. Sırada bulunduğu, cenazesinin cenazesinin, İstanbul'a gönderildiği öğrenildi .
Kaynak: İHA