AK Parti Malatya İl Başkanı Tüfenkci'ye Başbakan Erdoğan'dan Plaket

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkci'ye çalışmalarından dolayı plaket verdi.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, Genişletilmiş AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda İl Teşkilatı'nın üyelik çalışmaları kapsamında gösterdiği başarı dolayısıyla Tüfenkci'ye plaket takdim etti.

Tüfenkci, başarının tüm teşkilatın olduğunu belirterek, Ankara'da yapılan genişletilmiş il başkanları toplantısında üyelik çalışmalarında 81 il arasında 20. sırada olmanın mutluluğuyla Başbakan Erdoğan'dan aldığı plaketin kendilerini onurlandırdığını kaydetti.

Gecesini gündüzüne katarak partiye 88 bin 770 üye kazandıran ve seçmene göre üyelik oranını yüzde 17,7'ye çıkaran herkese şükranlarını sunan Tüfenkci, ''Bizlere bu gururu yaşatan başta Kadın ve Gençlik kollarımızın tüm il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri olmak üzere il, merkez ilçe ve ilçe yönetim kurullarımıza, bugüne kadar emeği geçen tüm il başkanı ve ilçe yönetimlerine, belde köy ve mahalle temsilcilerimizden tüm gönüllülerimize kadar herkese teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Plaketin kendilerini motive ettiğini vurgulayan Tüfenkci, çalışmalarını daha yüksek bir performansla sürdüreceklerini belirtti.

Muhabir: Tuba Karahan

Yayıncı: Ahmet Ekici
Kaynak: AA